torstai 31. joulukuuta 2015

Uutta kotiin

Hyvää uutta vuotta kaikille! :)

Meillä olisi tässä alkuvuoden aikana tarkoitus laittaa kotiin taas vähän uutta. Olohuoneemme pitkä, tyhjä seinä kaipaa jotain sisältöä ja olemme päätyneet kevyeen hyllyratkaisuun. Lisäksi olohuoneeseen, tuon keittiön saarekkeen toiselle puolelle olemme haaveilleet jo vuoden baarijakkaroita. Löysimme täydelliset Cobellosta, ja kun olimme niitä menossa ostamaan, olivat ne loppuneet valikoimasta. Pettymys oli suuri, mutta ei mahda mitään.

Nyt olen googlaillut vastaavia ja tähän asti hienoimmat on löytyneet Ellokselta. Massiivipuiset baarijakkarat sopisivat värinsä ja mallinsa puolesta meille todella kivasti. Lisäksi työ-/pukeutumishuoneemme kaipaa vaaterekkejä, alla olevassa kollaasissa lähimmät, jotka ovat silmäämme miellyttäneet. En ollut rehellisesti sanottuna yhtään yllättynyt, että löysin Ellokselta niin paljon taas kivoja huonekaluja ja sisustusjuttuja - meiltä löytyykin Ellosta kotoa jo valmiiksi.Nämä kollaasissa olevat tuotteet löydät Elloksen huonekaluosastolta:

Vaaterekki mustana sekä valkoisena löytyy täältä
Seinähyllyt kolmessa värissä löytyy täältä
Mustakantinen baarijakkara puolestaan majailee täällä
Minun suosikkijakkarani löydät täältä


Ennen varmimmin silmää miellyttäviä sisustusjuttuja löytyi Ikeasta, nyt se on joko Riviera Maison tai Ellos. Elloksella on mielestäni se mahtava juttu, että hinnat eivät ole päätä huimaavat ja tuotteiden ulkonäöstä ei ole tingitty - Ellos kulkee mielestäni todella hyvin sisustustrendien mukana ja tuotteet on aina ajankohtaisen tyylikkäitä.

Tuoko uusi vuosi teilläkin uusia sisustustuulia mukanaan? Mikä on sinun vakkaripaikka, josta lähdet ensimmäisenä katsomaan kodin tuotteita ja sisustustavaraa?

Postauksessa kaupallisia linkkejä.

8 kommenttia :

 1. Hyvältä näyttää, etenkin tuo kokonaan puun värinen jakkara miellyttää minunkin silmääni! Toivottavasti saadaan kuvia lopputuloksesta! :)

  Omia vakkaripaikkojani sisustuksen osalta ovat Asko, Kodin1 ja toki myös Ikea tiettyjen juttujen kohdalla. Viime aikoina on myös Elloksen ja Hobbyhallin valikoimiin tullut tutustuttua, ja jotain on lähtenyt tilaukseenkin. Viimeksi mainittujen kohdalla on vaan se huono puoli, että kivijalkakaupat puuttuvat kokonaan. Jotenkin sisustustuotteiden kohdalla kaipaa sitä, että valikoimaa saisi katsella ihan livenä. :)

  Hyvää uutta vuotta! :)


  -MD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillä myös Asko ja Kodin2 vakkareita! :) Laitan toki <3 Ja kiitos samoin! Kiitos kommentista! :)

   Poista
 2. Hassua miten äsken löysin sinut instagramista äsken, kun pari viikkoa sitten putkahdit mieleeni kun muistelin entistä blogiasi! :)
  Mukavaa että olet taas aloittanut blogin kirjoittamisen, bloggaajana olet ehdottomasti yksi lemppareistani! :)
  Uuden blogin löytäminen oli mukava yllätys näin uudenvuodenaattoon.
  Hyvää uuttavuotta sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenita! Mukava kuulla :) Kuin myös! <3

   Poista
 3. Voiko sinua seurata snapchatissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Valitettavasti en käytä Snapchatia :) Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 4. Jos suomalainen design kolahtaa niin kannattaa katsastaa Artekin Pirkka baarijakkarat!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolahtaa, mutta juuri tuo kyseinen valitettavasti ei ja hintakin on pilviä hipova! :) Kiitos vinkistä!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.