lauantai 26. joulukuuta 2015

Meidän joulu

Meidän joulu alkoi virallisesti keskiviikkona ja päättyi eilen. Näiden kolmen päivän aikana vietettiin joulua meillä äitini kanssa, Tuukan äidillä ja Tuukan isän luona. Jouluruokaa syötiin kolmeen otteeseen ja muutenkin tuli herkuteltua oikein sopivasti. Jotenkin tänä vuonna osasin olla vetämättä liian övereitä ähkyjä, joinain jouluina muistan kärsineeni koko yön kovista vatsakivuista, kun on pitänyt syödä lanttulaatikkoa kilokaupalla.

Keskiviikko iltana olin kutsunut äitini meille syömään ja samalla avattiin muutamat lahjat. Aattoaamuna heräsin kahdeksan jälkeen, laitoin Joulupukin Kuuman linjan päälle ja katsottiin sitä sängystä. Vietettiin siinä hetken aikaa myös meidän kihlapäivää ja alettiin aamupuuhiin. Musta on kiva muistaa kihlapäivänä rakasta, vaikka ollaankin jo naimisissa. Aamupuuhien jälkeen lähdettiin Tuukan isälle joulupuurolle ja avattiin lahjoja. Tämän jälkeen olikin aika siirtyä aaton "pääpaikkaan", eli Tuukan äidin luo. Sinne tuli meidän lisäksi myös Tuukan sisko ja hänen mies. Syötiin pitkän kaavan mukaan, saunottiin, katseltiin jouluohjelmia, availtiin lahjoja ja pelattiin. Oli ihanaa vain ottaa rennosti katsomatta kelloa. Meillä oli kolme koiraa talossa, joten vaikka lapsia meidän perheeseen ei kuulukaan, oli vipinää ja vilskettä siltikin. Kaapo ja Pilvi otti lahjojen avaamisen tosissaan ja taisi siinä vähän kinaakin tulla yhden paketin kohdalla. ;)
Joulupäivänä, eli eilen suunnattiin vielä isommalla porukalla Tuukan isän luo syömään. Eilen, kun päästiin kotiin ja rauhoittumaan, oli aika ihailla lahjoja, joita saimme. Saatiin toivottuja kodinkoneita ja tarvikkeita, kuten smoothiekone, uusi leivänpaahdin ja kunnon paistinpannu. Lisäksi paketeista löytyi lakanoita ja pyyhkeitä, niitä tarvitsee aina. Tuukan paketista kuoriutui upea Victoria's Secret Tease lahjapakkaus, jossa oli parfyymi, body mist, suihkugeeli sekä vartalovoide. Lisäksi Tuukka päivitti vanhan Ted Bakerin meikkipussini uuteen. Kyllä se vaan osaa aina yllättää. :) Muuten paketeista kuoriutui kaikkea tarpeellista, esimerkkinä mainitakseni villasukkia ja sammutuspeite. Viime vuonna meidän uusi sammutuspeite meni käyttökelvottomaksi, kun sammutin etupihallamme leimahtaneen ulkotulen aattona. Siinä oli aktiviteettia kerrakseen!

Itse olin hankkinut Tuukalle uudet Reinot vanhojen, rikkinäisten tilalle ja hienon, pitkänmallisen paidan Carlingsista. Kyllä tämä joulu on kaikin puolin mukavaa aikaa, ihanaa viettää aikaa läheisten kanssa ja pientä jännitystä tuo mukanaan tämä lahjakulttuuri.

Tänään olisi tarkoitus kokoontua tyttöjen kanssa yhteen ja viettää After Christmas -iltaa kimpassa. Sitten onkin joulu purkissa ja uuden vuoden odotus voi alkaa. Lisää joulukuviamme löydät Instagramin puolelta: @cavagram2.

Miten teidän joulu meni? Toiko pukki mieluisia lahjoja? Mikä oli parasta tässä joulussa? :)

6 kommenttia :

 1. Että kuullosti mukavalle teidän joulu! Jäi vähän kiinnostamaan mitä karvatassujen paketeissa oli, kun ihan kinaakin tuli! :D Joko flunssasi on parempaan suuntaan?
  Äitini täytti aattona pyöreitä vuosia. Vein synttärilahjoina floristin suunnitteleman ruusukimpun,pullon Dom Perignonia ja kaksi pakettia kultasepältä. Saattoivat olla mieleisiä? ;)
  Tärkeintä on omassa joulussani yhdessäolo ja perinteet, lahjat sivuseikka! Silti yllätyin, kun isä (!!!) päivitti kamerani D7100:sta D7200:aan.
  Eniten toivon, että tapahtuisi vielä joulun ihme ja 3 kuukauden selittämätön sairastelu loppuisi...
  Pitäkää tänään kivaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos kysymästä, alkaa olla voiton puolella, mutta edelleen yskää ja nuhaa :( sitkeä tämä tauti! Toivotaan että sinullakin loppuisi pian <3

   Poista
 2. Jouluna on kyllä syöty! Huh :) itse sain mieheltä padin ja Michael korsin ison Sloanin viininpunaisena,ja miehelle ostin valkoiset nahkaiset Converset ja punaset vanssit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja ja varmasti paljon pidettyjä lahjoja! :)

   Poista
 3. Sairastellen tuli vietettyä joulua, mutta ei sentään sängyn pohjalla. Itselleni joulussa on tärkeintä rauhallinen/kiireetön ilmapiiri, läheisten muistaminen ja hyvä ruoka viineineen. Itsesaadut Lahjat ovat aina sellainen vähän nolokin paikka kun isolla porukalla täytyisi esittää innostunutta kun ihmiset seuraavat vierestä miten reagoit heidän lahjoihinsa. Eri asia silloin kun kyse on läheisimmistä hlöistä kuten avopuolisosta tai omista vanhemmista, joiden kanssa voi aidosti ilmaita tuntemuksiaan. Mutta tykkään antaa kyllä lahjoja näille läheisimmille henkilöille itse, kun ideioita syntyy usein helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että olet ollut kipeänä. Sitä tuntuu olevan nyt kovasti liikkeellä. Toivottavasti uusi vuosi menee terveemmissä merkeissä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.