tiistai 8. joulukuuta 2015

Kuulumisia

Huh, onpas ollut haipakkaa! Tänään tuli tasan viikko täyteen uudessa työpaikassa ja nyt jo tuntuu, että olisin ollut siellä pitkään. Toisaalta taas tuntuu, että aika on mennyt todella nopeasti. Niin nopea ja vahva startti takana, päivät ovat menneet lentäen ja hyvä fiilis sekä työstä, että kaikesta muustakin valtaa mielen ja ajatukset. Eräs työkaverikin mainitsi, ettei ole koskaan nähnyt näin nopeaa sisäistämistä ja ryminällä aloitusta, otin sen kohteliaisuutena ;)

Tämä kaiken kivan lisäksi mukavaa on ollut myös se, että uni tulee taas nopeasti eikä tarvitse valvoa pitkin öitä ja pyöritellä peukaloita. Pakko sanoa, että rakastan tätä normaalia arkea ja rutiinia. Työskennellään Tuukan kanssa melko lähekkäin, samalla kaupunkialueella ja saatiin kivasti työpaikkojemme väliltä hallipaikkakin vuokrattua autolle, eipä tarvitse körötellä aamuruuhkassa julkisissa.Kävin tänään suunnittelemassa käteni ruusutatuointiin jatkoa, ensi viikolla surruutellaan menemään, se on vähän kuin joululahja itselleni. Tällä viikolla on joka ilta jotain sovittua, huomenna pääsen vihdoin huollattamaan nämä yks risti kaks räpsyt, torstaina laitetaan kynnet kuntoon viikonloppua varten ja perjantaina suunnataan Tukholman risteilylle katsomaan joulu- ja pikkujouluhumua. Toivottavasti ei ole yhtä kova myrsky, kuin viime viikonloppuna. Ystäväni oli ollut laivalla ja paatti oli keikkunut kuulemma enemmän, kuin tarpeeksi. Hyi, inhoan keinuttamista!

Mulla on ollut nyt tosi vähän aikaa tähän blogiin, mutta katsotaan millaiseksi tämä postausvauhti tästä kehittyy, kun pääsen kunnolla töissä alkukiireiden ohi. Äskenkään en meinannut istahtaa koneelle, mutta sitten iski niin kova höpötyksen tarve, että oli pakko tulla hetkeksi rentoutumaan editorin äärelle.

Tänään tajusin erään tosiasian, ja se on se, että ei ensi, vaan sitä seuraavalla viikolla on JOULU! Mitä hittoa, juurihan siihen oli vielä kuukausi aikaa. Listasin lahjan saajia ja huomasin, että se puoli on onneksi hyvällä mallilla ja enää muutama pieni juttu pitää hankkia. Sitten voikin alkaa pakettitalkoisiin.

Toivottavasti teidän joulun odotus on sujunut mukavissa merkeissä :) Onko teillä paljon pikkujouluja tai muuta häppeningiä vielä ennen aattoa? Mukavaa illan jatkoa kaikille!

7 kommenttia :

 1. Niinpä laivoissa kyllä aina mietityttää tuo keikkuminen..
  Mites se teidän Välimeren risteily keikkuiko laiva yhtään vai menikö koko reissun tasaisesti? olen kerran ollut sellaisella Tallinnanristeilyllä lapsena että koko risteily meni ns. hukkaan kun kaikki voivat huonosti, mutta lukuisat muut risteilyt ovat onnistuneet paremmin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siellä huomannut lainkaan, että ollaan vesillä :) suuri laiva ja hyvät vakauttimet piti siitä huolen. Ja sää oli myös hyvä :) keinuttaminen pilaa kyllä tosiaan helposti matkan..

   Poista
 2. Minkäs tyyppinen uusi työpaikkasi on? :) mukavaa että on lähtenyt hyvin käyntiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toimistotyö, jossa teen mm. markkinointi- ja viestintähommia. Samantyylistä hommaa, jota olen pari kulunutta vuotta tehnyt. Siksi onkin ollut helppo hypätä uuteen paikkaan, kun työ on sitä linjaa, jota on tottunut tekemään. Kiitos kommentista! :)

   Poista
 3. Hei vitsit sä oot ruvennut taas bloggaamaan! seurasin cavablogia useamman vuoden ja oli silloin tosi harmi huomata että päätit lopettaa, vaikka ymmärsitkin päätöksen hyvin. Millä fiiliksellä 2.0 on pyörinyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos, tosi hyvällä ja rennolla fiiliksellä :) nyt tosin ollut niin kiirettä, etten ole oikein ehtinyt tänne blogin puolelle ajan kanssa hetkeen.. Jospa se pian helpottaisi. Kiva kun kommentoit ja hyvää joulun odotusta! :)

   Poista
 4. Jotkut asiat ne ei vaan muutu koskaan ♥ ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.