sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Sohvapöytämania


Nyt seuraa rehellinen "tunnustus": minä tykkään Elloksen huonekaluista! Modernin sisustuksen ystäville Ellokselta löytyy mielestäni paljonkin varteenotettavia vaihtoehtoja. Eniten omaan silmääni iskee Elloksen sohvapöydät sekä tuolivalikoima. Kokosin yllä olevaan kollaasiin omat suosikkini Elloksen valikoimasta, juurikin näiltä em. alueilta. Ostettiin vuosi sitten tuo alarivin keskimmäinen olohuoneen pöytä meille - nyt haaveilen jo vastaavasta, mutta marmoripinnalla. Siinä ei näkyisi kolhut ja tahrat samalla tavalla.. Voipi olla että jos saan Tuukan suostuteltua, naputtelen meille tulemaan sellaisen ;)

Tuo meidän sohvapöytä löytyy edelleen Elloksen valikoimasta. Kolmijalkainen sohvapöytä löytyy täältä. Kannattaa muutenkin tsekata Elloksen laaja ja todella moderni sohvapöytävalikoima. Kollaasin tuolit löydät puolestaan täältä ja nojatuolivalikoiman täältä. Oletko sinä tehnyt kotiin löytöjä Ellokselta? Mikä on suosikkikategoriasi? :)

Postaus on tehty yhteistyössä Elloksen kanssa.

10 kommenttia :

 1. Ellos on tosiaan nostanut tasoaan ja mä ainakin myönnän rakastuneeni useampaan huonekaluun ja tilpehööriin heidän sivuillaan. :D Mä himoitsen myös marmoripintaista pöytää.. Nyt ei vaan kukkaro anna myöden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on mahtavaa, että niinkin perinteinen ja pitkän kaaren omaava verkkokauppa seuraa trendejä ja on ajan hermoilla :)

   Poista
  2. Kannattaa askarrella marmorikuvioisella kontaktimuovilla "marmori" ite :)

   Poista
  3. Voi kun nimenomaan se marmori on materiaalina se, jota olen haaveillut, ei vain sen kuviointi :) muuten loistoidea!

   Poista
 2. Meillä on tuo sama sohvapöytä ja on kyllä tosi surkealaatuinen. Jalat lenuaa ja koko pöytä huojuu ja kun jalkoja kiristi niin niistä ruuveista meni kierteet :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tuostahan kannattaa tehdä reklamaatio! Jos teille on sattunut maanantaikappale :( Meillä vuoden ollut ja vielä ihan hyvässä kunnossa ainakin toistaiseksi :)

   Poista
 3. Tuli vain mieleeni, että nyt kun olet työttömänä, niin tuollaisen olohuoneen pöydän vaihto lähes samanlaiseen kuin mitä nyt löytyy, tuntuu vähän rahan haaskaukselta? Voihan siis olla, että kyseessä on edullinen pöytä tai sinulla on rahaa säästössä, mutta useat työttömät yrittävät kuluttaa vähän, koska sitä ei koskaan tiedä, koska pääsee takaisin työelämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon huolenpidostasi. Kuten itsekin sanoit, voi eri ihmisillä olla eri määriä rahaa säästössä omien kulutustottumusten mukaisesti ja muutenkin eri ihmisillä on erilaisia tilanteita raha-asioiden kanssa. Kyllähän fiksu ihminen pitää huolen siitä, että ostaa vain sellaista mihin itsellään on oikeasti varaa. Älä huoli, kyllä täällä pärjätään ihan hyvin :)

   Poista
  2. Ja kyllähän sitä voi laittaa vanhan pöydän vaikka myyntiin uuden tieltä jos päätykin vaihtamaan? :) ei se mun mielestä tuhlaamista ole jos tuote tulee käyttöön, enkä usko että Cava yksin kaikkia hankintoja kotiin tekee. 😁🙈:)

   Poista
  3. Kaikilla on niin eri tilanteet, että eipä kukaan tuntematon voikaan niistä tietää :) Ja totta, meillä hankitaan kaikki puoliksi.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.