torstai 26. marraskuuta 2015

Pönttöni mun

En tiedä miten se tapahtui, mutta rakastuin palavasti lasipönttöön. En sano sitä ruukuksi, koska se on meillä eri tarkoituksessa. Tosin, eipä se kyllä ole myöskään pöntön asemassa, joten ehkä tuota nimeä voisi miettiä toisen kerran ;) Pönttö ei myöskään anna oikeutta sen kauneudelle ja ilolle, jota se silmälle luo. Onneksi esineillä ei ole tunteita.

Ostin tuon ihanan kapistuksen tietämättäni, mihin käyttöön se tulisi. Yhtään ruukkua kaipaavaa kukkaa ei talossamme ollut, joten kokeilin miltä paristokäyttöiset valot näyttäisi sen sisällä. Ja sinne jäivät, tykkäsin niin kovasti siitä miten kauniisti valo tulee epätasaisesti maalatun lasin läpi. Valoja mietinkin jo hetken aikaa kaupassa tätä ostaessani, mutta en ollut varma toimisiko idea - ja hyvin näytti toimivan. Toi tuo on illalla ja pimeällä eniten edukseen, mutta kyllä se päiväsaikaankin toimii oikein kivasti.

ruukku - Ihana Kukkanen / valot - Indiska

Toisaalta nämä tällaiset "pöntöt" ovat kivan monikäyttöisiä, ehkä keväällä isken siihen orkidean..jonka todennäköisesti tapan taas. Mutta toivossa on hyvä elää, vai mitä?

Viikko on hurahtanut jälleen kovaa vauhtia, tänään onkin pitkästä aikaa kiire päivä - joten toivottelen kaikille hyvää torstaita ja palataan huomenna aamulla.. Black Friday is coming! ;)

11 kommenttia :

 1. Ja minä sitten silmäni isken tuohon toiseen kynttiläkippoon :) mistäs moinen?

  VastaaPoista
 2. Kaikenlaiset tuollaiset sisustusvalot on kyllä kivoja, kun on muuten niin synkkää ja lumetonta. Luovat kivaa tunnelmaa kynttilöiden lisäksi. Hyvä ostos!
  Katsoin jossain taannoisessa kuvassasi olevaa orkideaa, että taitaa olla taas sen menoa. ;)
  Viime jouluna sain töistä lahjaksi orkidean ja sain sen hengiltä alta aikayksikön, vaikka laitoin sen orkideamultaan vaikka mitä... Äidillä taasen kukkivat hienosti vuodesta toiseen. Käsittämätöntä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, itseasiassa (usko tai älä!) se orkidean raato puskee uutta kukkaa!! <3 Vihdoin! :)

   Poista
  2. Hah. Kerrankin oli hyvä asia, että olin väärässä! Siis sulla on sellainen piilossa oleva viherpeukalo sittenkin! :D

   Poista
  3. Hahaa salainen viherpeukalo josta ei itsekään tiedä! :P

   Poista
  4. Orkidea on siitä jännä kasvi, että se saattaa kukkia uudestaan kahden kuukauden kuluttua tai vasta kymmenen vuoden kuluttua. :D

   Poista
 3. Vitsit et onkin nätti pönttö :D Mä rakastan sisustusvaloja ja meiltä pallovalot löytyykin kahtena :D
  Sulla on kyllä niin ihana maku sisustuksessa :)
  Ihanaa viikkaria!

  VastaaPoista
 4. Kaunis pönttö, noi pallovalot on niin suloiset! Mä tykästyin kuparisiin samanlaisii. Etolassa, lähti mukaan kaksinkappalein. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on ollut nyt paljon eri liikkeissä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.