perjantai 13. marraskuuta 2015

Pilvin OOTD
En kestä, miten suloinen tuo typykkä on villamanttelissaan. En ole varma, mutta musta tuntuu, että Pilvi jollain sairaalla tavalla tykkää pukeutua vaatteisiin - aina ihan intona kun puetaan ja käyttäytyy ihan normaalisti, tai jopa innokkaammin ne päällään. Kaapolla taas on tapana jähmettyä paikoilleen, ihan kuin vaate veisi siltä liikkumiskyvyn. Yleensä pienen houkuttelun jälkeen herrakin osaa olla esim. villapaidassaan. Harvoinpa meillä tulee puettua koiria, juurikin vain kylmällä säällä oikeastaan.

Joskus tekisi mieli laittaa koirille myös pienet tossut jalkaan, kun tiet on jäässä tai täynnä pikkukiviä ja soraa. Harmi, että Kaapo ainakin on todella haastava pakkaus mitä tulee tossuihin, ei siedä sitten yhtään. Pilvin kanssa voisin alkaa harjoitella sellaisten käyttöä, ei ole sitten anturat koetuksella, jos hirmupakkasia tulee tänä talvena.

Pilvi muuten täytti pari päivää sitten 8 kuukautta. En olisi pentuajan kamalista hetkistä osannut päätellä, että siitä kuoriutuu näin ihana pakkaus ja fiksukin vielä. Pentuaikana jopa kaduin toisen koiran ottamista, kun tuntui, että Pilvin vauvakausi oli paljon pahempi, kuin Kaapon. Mutta kannatti jaksaa ja palkinto "seisoo" tässä :)

Musta tuntuu, että viikot kuluu huimaa vauhtia - taas on perjantai. Se meinaa sitä, että nauliudun sohvaan kiinni klo 20:00, kun Posse alkaa. Tänään on vieläpä hyviä vieraita ja Teemu Selänne stuntissa! Onko muita Posse-faneja langoilla?

Nyt onkin lähdettävä koirien kanssa lenkille ja kauppaan - jääkaapissa ei ollut tänääne edes aamupalatarpeita, joku on ollut laiska kaupassakäyjä ;) Oikein kivaa perjantaita ja pian alkavaa viikonloppua teillekin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.