lauantai 7. marraskuuta 2015

No se Balmain X H&M
Somessa on ollut aivan järkyttävä hypetys Balmainin ja H&M:n yhteistyömallistosta lähipäivinä, porukka postailee kuvia mustista kasseista ja kutsuvierastilaisuuksista, listaa mitä aikoo ostaa/tilata ko. mallistosta ja sekoaa. Perussettiä - tämä sama homma toistuu jokaisena vuonna, kun H&M kaappaa mukaansa jonkun hyperbrändin ja tekee yhteismalliston. Tänä vuonna tämä hypetys on vaan ollut jotain niin megalomaanista, että olen selannut somea, kuin peura ajovaloissa.

Ei siinä, hyvin toimi hypetys ja aivopesu, löysin itseni nimittäin selaamasta mallistoa H&M:n nettikaupassa toissapäivänä ja perkule, kyllähän sieltä muutama vaatekappale lähti tilaukseen. Katsotaan sopiiko päälle, ja jos niin miten. Vaan kyllä mua naurattaa tää mun "anti-fashionismi", en innostu oikein koskaan näistä hypetyksistä ja tulen kaikkeen aina hieman myöhässä, mutta silti iski pieni paniikki, kun en ensin päässyt sisälle verkkokauppaan suuren kävijämäärän takia. Yllättävän nopeasti kuitenkin ovet sitten aukeni, ja pääsin heittämään tuotteita ostoskoriin.

Miesten mallisto näytti kivalta myös, siellä oli pari hupparia / rotsia, jotka näen Tuukan päällä, saa nähdä innostuuko hän ostamaan jotain. Edit. nyt näytti olevan miesten mallisto totaalisesti loppuunmyyty netistä. Aika yllättävää, yleensä miesten tuotteita on jäänyt reilusti verrattuna naisiin, kertooko tämä kenties jotain miesten pukeutumisen edistyksestä Suomessa? ;) Hienoa jos näin on!

Lähditkö sinä mukaan tähän hullutukseen; eli toisinsanoen, oliko mallisto sinun tyyliisi sopiva? :)

6 kommenttia :

 1. Mä en jotenkin ikinä jaksa innostui H&M:n yhteistyömallistoista... Tulee aina kauhee ähky niistä ennen kuin vaatteet edes tulee myyntiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mulla vähän sama ollut aiempien mallistojen kanssa, nyt jäin nalkkiin :P

   Poista
 2. Mua huvittaa hirveästi tuo hype ko. malliston vuoksi, omaan silmääni ne eivät ole mitenkään miellyttäviä. Eipä kyllä muutkaan yhteistyömallistot ole mun juttu, liian erikoisia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kyllä ymmärrän hypen, mutta kyllähän se huvittaa! Hype johtuu puhtaasti siitä, että H&M on saanut suuren brändin mukaan, joka on itsessään jo mahtava juttu ja lisäksi tähän astuu todella vahva ja hyvä markkinointi, joka on onnistunut loistavasti. Sen huomaa myös siitä, että lähes koko mallisto loppuunmyytiin jälleen tunneissa. Mutta se on ihan totta, että helpomminhan sitä hypeä ymmärtää, jos tuote kolahtaa itseensäkin :)

   Poista
 3. Ei voi kyllä vähempää kiinnostaa tämä(kään) hypetys, harvemmin tulee muutenkaan mentyä ns. virran mukana.
  Pari Balmainin hajuvettä itsellä on, eivät jotenkin olleet sittenkään mieleen, joten annoin toisen jo pois, toinen kököttää vielä avaamattomana muun hajuvesivaraston syövereissä. :)
  Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.