keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Anastasia Beverly Hills Brow PenYöh, mikä otsikkomonsteri! Mutta siinäpä se aihe on kokonaisuudessaan, jota tämä postaus käsittelee. Ostin Kicksistä Anastasian kulmakynätussin - ensimmäinen nestemäinen kulmatuotteeni ikinä. Testailin kynää eilen ja tässäpä tulee ensimmäiset ajatukset tuotteesta.

 • ihanan tarkkaa jälkeä, ei tarvitse terottaa koko ajan
 • pakkaus on sopivan kokoinen käteen
 • vaatii hieman harjoittelua, että tulos on tasainen ja toivottu
 • pelkään, että tussi kuivuu ja mietityttää kuinka kauan tuote kestää?


Hintaa tällä Brow Penillä oli Kicksissä 22,90€, jostain nettikaupasta voisi varmasti saada edullisemminkin. Hintaan nähden toivon pitkää kestävyyttä, niin kulmissa kuin itse tuotteessakin. Sävyjä tässä on vain tämä yksi "universaali" sävy, omalle kohdalle se ainakin osoittautui hyvin sopivaksi. Sävy on ehkä astetta tummempi, kuin normaalisti käyttämäni.

Kulmakarvani ovat keskenään aika paljonkin erilaiset, muodossa on pieni ero, mutta myös karvassa on eroa. Toinen on harva ja toinen tuuhea. Lisäksi toisessa harottaa karvat enemmän, kuin toisessa - kuinka rasittavaa! Onneksi sentään silti on edes ne omat kulmakarvat, joskus nuorempana nypin ne niin pahasti, että pelotti niiden jäävät nysiksi loppuelämäkseni.

EDIT: tuote pysyi todella hyvin kulmissa ja vielä illalla, kun pesin kasvot, tuntui ettei väri ollut hälventynyt laisinkaan. Plussaa siis pysyvyydestä! :)

Oletteko te kokeilleet näitä paljon kehuttuja Anastasia Beverly Hills -tuotteita? Mikä on suosikkisi?

12 kommenttia :

 1. Kamalaa myöntää mutta mä en tee kulmilleni mitään, siis nypin ja siistin tottakai mut mielestäni mulla on muuten ihan kivat kulmakarvat ja tykkään niistä näin kun niitä aina siistin välillä :)

  VastaaPoista
 2. Tiedätkös, ollaan puhuttu ihan eri kulmakynästä! :D Mulla on se Brow wiz kynä, eikä tuollaista nestemäistä, mutta kiva jos tuokin pelittää.

  VastaaPoista
 3. Olisi kiva sitten myöhemmin kuulla kuivuiko tämä kulmakynätussi kuinka nopeasti :). Itse tykkäisin rajauksia tehdä tussi-eyelinereilla, mutta kaikki tuntuu kuivahtavan liian nopeasti ja käyttökertoja tulee liian vähän hintaan nähden :/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysäise multa tätä vielä myöhemmin! :)

   Poista
  2. Tähän voisin heittää vinkkinä H&M:n tussi-eyelinerin! Ostin sen varmaan joskus yli vuos sitten ja vieläkin pelittää! Tosin käytän sitä kyllä aika harvoin, mutta olisin silti odottanut sen jo kuivuneen. Vaan eipä näy merkkejä moisesta :) Ja onhan niitä käyttökertoja kuitenkin tässä vuoden aikana ihan kiitettävästi kertynyt, varsinkin kun ottaa huomioon, että se oli aivan järkyttävän edullinen, jotain 3 €:n tienoilla. Kannattaa kokeilla!

   Poista
  3. Heippa! :) Käytätkö sitä siis kulmiin vai ihan muuten vain vinkkinä? :) Täytyy tutkia, kiitos!

   Poista
  4. Se oli vähän niinkuin vinkkinä Lauralle tuossa yllä kun hän kaipaili tussi-eyelineria, joka ei kuivu nopeasti.. Mutta en kyllä kulmiin lähtisi laittamaan ainakaan tuota H&M:n eyelineria, joten ehkä mä ymmärsin asian väärin ja hyökkäsin suosittelemaan väärään paikkaan :D En enää tiedä mistä on puhe! xD

   Poista
  5. Heh voi olla että itsekin sekoilin tuolloin :D

   Poista
 4. Tämä vois olla kiinnostava tuote, mutta tosiaan mietin mieki sitä kuivumista. Hintakaan ei nyt mikään kamala ole, mutta tuohon hintaan toivoo jo sitä pitkäkestoisuutta. Onko se kuinka märkä kynä, jos vertaan nestemäiseen eyelineriin. Mietin kuinka vaikea sillä on työstää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kuin nestemäinen eye-liner, vaan nimenomaan tussimainen ja mielestäni ihan ok-helppokäyttöinen :) Nähtäväksi jää, kuinka pitkään tuo kestää! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.