perjantai 30. lokakuuta 2015

Viikonlopun menotärppi & arvonta: Anne-Mari Pahkala AIME - Art Of Fashion

MITÄ? Suomalaisen vaatesuunnittelijan, Anne-Mari Pahkalan ensimmäinen soolonäyttely. AIME - Art Of Fashion.
MISSÄ? Ullanlinna, Neitsytpolku 9, Helsinki / Galleria Saima
MILLOIN? Avoinna enää tämän viikon, aukioloajat: pe 11-17, la & su 12-16

MIKSI KANNATTAA MENNÄ?
Ornamo-säätiön stipendin saanut, upea ja innovatiivinen Suomalainen vaatesuunnittelija Anne-Mari Pahkala tarjoaa työllään inspiraatiota ja unelmia. AIME -näyttely koostuu käsinmaalatuista, uniikeista silkkiasuista, kuvataiteesta, taidelasista sekä videoinstallaatiosta. Kokonaisvaltainen näyttely inspiroi ja herättää ajatuksia. Anne-Mari on myös hyvin tunnettu suositun artistin, Jannika B:n dramaattisten esiintymisasujen luojana.

Halo / Kuvat: Nana Simelius


Gallerian yhteydessä on myös pop up -kauppa, josta voi ostaa Anne-Marin Halo-mallistoa. Henkilökohtaisesti voin sanoa, että on kunnia tuntea ja olla yhteistyössä upean Suomalaisen talentin kanssa ja on ollut mahtavaa seurata Anne-Marin uran etenemistä ja onnistumisia vuoden 2011 Muodin Huipulle -ohjelman jälkeen.


ARVONTA:

Oli myös ihana kuulla, että Anne-Mari halusi arpoa näyttelyssä käyneiden kesken yhdet juuri näyttelyn avajaisissa lanseeratut "Moon" -korvakorut, jotka on valmistettu hopeasta ja käsintehdystä designlasista. Korvakorun lasin sisällä hehkuu Kuu.
Arvo 115€.

Käytyäsi näyttelyssä, osallistu arvontaan kommentoimalla tätä postausta. Kerro, mitä mieltä olit näyttelyssä esitetystä AIME Fashion -videoinstallaatiosta ja millaisia tunteita se sinussa herätti.

Suoritan arvonnan maanantaina, eli osallistuthan ennen sitä. Jätä kommenttisi mukana joko sähköpostiosoitteesi tai nimimerkki. Otan yhteyttä / huhuilen voittajaa blogin puolella maanantaina 2.11.Anne-Marin työtä voit seurata seuraavissa kanavissa:
Instagram @annemaripahkala

Kiitos Anne-Marille arvonnasta & onnea ensimmäisestä soolonäyttelystä! :)

9 kommenttia :

 1. Ihanat <3 Ehdottomasti mukana arvonnassa

  sumptuosa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, luithan ohjeet? Alla tiivistettynä :)

   "Käytyäsi näyttelyssä, osallistu arvontaan kommentoimalla tätä postausta. Kerro, mitä mieltä olit näyttelyssä esitetystä AIME Fashion -videoinstallaatiosta ja millaisia tunteita se sinussa herätti."

   Poista
 2. Hei kannattaa boldata toi ohje, iteki nopeesti luin että kommentti vaan kenttään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että kaikki lukisivat postauksen kokonaan :) Boldattu! :)

   Poista
 3. Pidin videosta, kiehtovia "kohtaamisia" ja suunnittelijan mahtavat työt hienosti esitelty. Teki mieli päästä aurinkoiselle rantakävelylle, mielellään se fantastinen, monikerroksinen asu (telkkarin vieressä oikealla) päällä ;)

  NTF

  VastaaPoista
 4. Kävin avajaisissa, onnistunut näyttely (tila oli vaan ahdas). Uniikkikorujen, -pukujen ja kuvataulujen lisäksi oli saatu aikaiseksi videoinstallaatio. Se oli unenomainen, sensuelli katseenvangitsija. Isompi on vaikuttavampi, toivottavasti Anne-Mari saa mahdollisuuden näyttää sen isommalla screenilla ja isommissa tiloissa.
  MerleK

  VastaaPoista
 5. Unenomaisia, mielenkiintoisia ja todella taidokkaasti tehtyjä! Tekee mieli tutustua enemmänkin tämän minulle aivan uuden tuttavuuden mallistoon. Mukaan aivan ihanaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 6. "Persoonallinen" oli sana joka tuli mieleeni :)

  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Videoinstallaatio oli kyllä häkellyttävän kauniisti tehty ja jotain ihan uutta ja erilaista. Pidin kyllä todella paljon :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.