lauantai 31. lokakuuta 2015

RESEPTI: peruna-tomaatti-mozzarellapaistos


Elän selvästi jonkinlaista kokeilujen aikakautta, eilen heitin hatusta ja tein katkarapumössölleni kaverin aineista, joita kaapista löytyi. Nimesin sen kekseliäästi peruna-tomaatti-mozzarellapaistokseksi. Alta löytyy resepti ja valmistusohjeet:

Tarvitset:
6 keskikokoista perunaa
2 tomaattia
1/2 sipulin
mozzarellajuustoa
oliiviöljyä, suolaa ja pippuria

Valmistus:
Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen. Leikkaa perunat ohuiksi siivuiksi ja keitä niitä muutama minuutti vedessä. Siivuta tomaatit sekä mozzarella ja silppua sipuli pieneksi. Asettele keitetyt perunaviipaleet piirakkavuokaan tai muuhun uunivuokaan pariin kerrokseen ja lorauta öljyä päälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää sipulisilppu perunoiden päälle, lado tomaattiviipaleet ja mozzarellajuusto vuokaan ja lorauta koko komeuden päälle vielä vähän oliiviöljyä. Laita uuniin 30-40 minuutiksi ja tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa.




Helppo, nopea ja hyvä perusruoka vähillä raaka-aineilla ja helposti muunneltavissa. Voit käyttää tähän vaikka fetaa, paprikaa, lisätä jauhelihaa vuokaan, käyttää erilaisia mausteita tai ihan mitä tahansa mieli tekee. Kannattaa kokeilla, on meinaan hyvää vaihtelua keitetylle perunalle tai muille perinteisille lisukkeille! :)

Katkarapumössön ohjeen löydät tästä postauksesta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.