torstai 15. lokakuuta 2015

Pöytätabletti x 6

Olen jo hetken aikaa pyöritellyt päässäni uusien tablettien hankintaa ruokapöydällemme, sillä edelliset ovat jo lähes vuoden vanhat ja sen ovat näköisetkin. Tykkään todella paljon Pentikin tableteista, ja hakusessa olikin samantyyliset, kuin edelliset. Halusin kuitenkin hieman vaihtelua värimaailmaan ja löysinkin mielestäni meille täydellisesti sopivat yksilöt, mistäpä muualta, kuin Pentikiltä! Kassalla sain jännittää hetken, sillä näitä haluamiani löytyi vain viisi kappaletta, mutta onneksi varastossa oli vielä lisää. Viimeksi metsästin kolmesta eri paikasta meidän aiemmat tabletit, nyt pääsi helpommalla!
Tykkään Pentikin muovitableteista siksi, että ne on helppo pestä ja puhdistaa ja ne ovat niin ohuita, että ikään kuin sulautuvat pöytään. Ainoa asia, jota toivoisin näiltä, on parempi kiinnittyneisyys, nyt ne eivät oikein tahdo pysyä paikallaan, jos pöydällä häärää jotain. Jokin, ehkä hieman tahmeampi pinta tai muu ratkaisu voisi olla kiva lisä näihin muuten kivoihin tabletteihin. Hinta on myös mielestäni kohtuullinen, nämä olivat 5,80€ / kpl ja kuuden hengen pöydän tableteille summaksi tulee 35 euroa, joka ei ole paha olettaen, että nämäkin viihtyvät meillä pidemmän aikaa käytössä :) Ja nyt on sitten kahdet, joita vaihdella fiiliksen mukaan. Meiltä löytyy myös kankaisia tabletteja, mutta niissä tuo pysyvyysongelma on suurempi, kun eivät pysy lainkaan suorassa pöydällä. Siksi suosin näitä muovisia tabletteja enemmän.

6 kommenttia :

 1. Oiii nätit :) cava! Mulla on ikävä sun herkku ruokapostauksia! Kookoskana oli niin taivaallista. Lisää näitä! :) ja mitkä on sun herkkui (makeanpuolem) mutä usein kaupan koriin päätyy? :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itseasiassa viikonloppuna tulee yksi resepti, tulehan kurkkaamaan! :) Ja mukava kuulla, että kookoskana on sinunkin herkku! Makeat lempiherkut ehdottomasti irtokarkit - jätskiä, pullaa tms tulee syötyä harvoin. Kiva kun kommentoit! Mukavaa päivää :)

   Poista
 2. Hei apua ihanaa, luin joskus muinoin cavaa, joka oli ihan lemppariblogi ja tänää huomasin sut instasta ja näin että oot alkanu taas kirjoittaa, huippua. Pitää syventyä lukee vanhat postaukset läpi, oli vaan pakko laittaa viestiä ku piristi päivää niin paljon tämä löytö. Huippua syksyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiva kun kommentoit ja mahtavaa että löysit :) Kiitos sinulle myös ihanaa syksyä! :)

   Poista
 3. Ihana lamppu! Mistä olet hankkinut? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.