torstai 29. lokakuuta 2015

Getting ready for Halloween

Eilinen kangaskaupassa käynti tuotti tulosta. Lampsin suorilta käsin "palataivaaseen", eli ostastolle, jossa myydään edullisesti kangaspaloja ja ylijäämiä rullista. Tyllit ja organzat - check. Vihreää kahdessa sävyssä - check. Yläosa ja myrkynvihreä kynsilakka H&M:ltä - check. Tuloksellinen shoppailureissu, ja koko komeuteen meni vain 15 euroa - halloween-asu hankittu! :)

En ole aikaisempina vuosina panostanut pukeutumiseen sen ihmeemmin, yleensä vain meikkiin ja hiuksiin. Tänä vuonna on kiva, kun löysin itselle sopivan teeman ja roolin, sillä aiempina vuosina olen ollut joku, jonka rotua en itsekään tiedä. Viime vuonna minut ristittiin jostain syystä vesihiideksi - väreistä päätellen samantyylinen teema jatkuu tänäkin vuonna...
Tähän väliin on muuten pakko kehaista tuota H&M:n uuden beauty konseptin kynsilakkaa - levittyneisyys on ihan loistava, suti on leveä ja väri upean tasainen. Täytyy toivoa, että pysyvyyskin on hyvä! Sävy, jonka ostin on "Science Fiction" ja sävymaailmahan oli todella laaja. Kahdella kerroksella saa sen sävyn, joka on pullossa.

"As any man knows, beautiful women can be dangerous.
In Greek mythology, some beautiful women can be straight up deadly."

2 kommenttia :

 1. Ite ihailin kans viime kerralla tota kynsilakkaa hm.ssä, kerro toki miten se pysyi kynsissä ja kannattaako se käydä ostamassa :))
  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakkasin kynnet torstaina ja edelleen on hyvät, voi tosin olla että huomenna poistan kun eivät ole oikein oman väriset ja tarkoitettu vain Halloweeniksi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.