sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Boozt.com minishop à la Cava + viikonlopun kuulumisetSain ilon tutustua Booztin syksyn valikoimaan ja rakentaa omien suosikkituotteideni avulla minishopin Booztin nettikauppaan. Nyt siis yhdelle sivulle on koottu kaikki lempparituotteeni merkeiltä, kuten Day Birger Et Mikkelsen, Guess, Mango, Dyrberg/Kern, By Malene Birger, Marimekko(!), Nome sekä Odd Molly.

Näitä syksyn ihania uutuuksia selaillessani tajusin, kuinka pidänkään tämän syksyn trendeistä. Viittamaiset neuleet, klassiset muotoilut asusteissa sekä selkeät, modernit kuviot näkyvät niin vaatteissa, kuin asusteissakin. Erityisesti By Malene Birgerin laukut ja asusteet ovat mieleeni, sekä kollaasissa näkyvät Tommy Hilfigerin saappaat.Tutustu minishopiini ja ihaniin uutuustuotteisiin täältä:
www.boozt.com/fi/fi/cava-for-boozt-com

***************************************

Huh, miten sitä voikaan väsyttää. Viikonloppu meni yhteensä kutakuinkin 6 tunnin yöunilla, jalat ja varpaat kipeinä ja tukka takussa. Sinne meni tyttöjen Tukholman reissu & risteily, että hujahti! Kun laiva lähti, suuntasimme laivan show-baariin ja totesimme, että meidän kanssa risteilyllä on myös amerikkalaisen jalkapallon Suomen maajoukkueet (sekä miesten, että naisten) ja heillä oli Tukholmassa matsit lauantaina. Voittohan se sieltä tuli kotiin, naisilla murskalukemin 50-0 ja miehilläkin hyvällä menestyksellä, 14-10. Ei varmaan tarvitse mainita, että lauantaiyön loppuosio meni isoja, huojuvia miehiä väistellessä? :'D

Pelättiin koko loppuviikko, että paljon puhuttu Valio -myrsky aiheuttaisi meille normaalia suurempaa keinuntaa, mutta laivamatkat sekä meno-, että paluusuunnalla olivat todella mukavat ja laiva keinui ehkä jopa "normaalia" vähemmän. Valio -myrskystä ei siis ollut meidän reitillämme onneksi tietoakaan ja merimatka sujui leppoisasti.

Tukholmasta tein pari hyvää löytöä ja laivan tax freestä ostin edullisesti uudet Adidaksen treenipöksyt. Voisin laittaa ostoksista vaikka jutua alkuviikolla tänne. Mutta nyt alan siivoilemaan kotia ja valmistautumaan sunnnuntain leffailtaa varten! Leppoisaa viikonvaihdetta kaikille ja kiitos erityisesti edelliseen postaukseen jättämistänne mukavista kommenteista! :)

Postaus sisältää mainoslinkin.

1 kommentti :

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.