keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Oma, pieni kauneusnurkkaus

Yksi asia, mikä tässä meidän kodissa olisi vailla muutosta, on kylppärin pieni koko. Mulla ei meinaa mahtua sinne kaikki kauneus- yms. tarvikkeet millään. Siksipä olenkin salaa haaveillut tekeväni meidän vielä keskeneräiseen työhuoneeseen itselleni oman, pienen kauneusnurkkauksen. Ja Tuukaltakin sain jo aamenen, eli eikun toteuttamaan! :) Keräsin oman suunnitelmani mukaiset tuotteet Ellokselta tähän alle kuvastamaan suunnitelmaa.


Ajatuksena siis rakentaa pöydän ympärille simppeli ja käytännöllinen nurkkaus, josta löytyy pöydän lisäksi peili, tuoli, kauan himoistemani led-valot, ja pari hyllyä pikkupurkeille. Lisäksi pöytätasolle haluaisin hankkia muutaman laatikon/purkin, johon saan kaikki kosmetiikkavälineet hyvin esille.  Tällaisia saa kivan edullisesti Ikeasta. Kuvan alta löytyy suorat linkit tuotteisiin, jos satutte ihastumaan samoihin kuin minä :) Kun alan matkani jälkeen toteuttamaan tätä, lupaan tehdä postauksen työhuoneestamme, "ennen ja jälkeen" kuvien kera.

Onko sinulla jokin huone tai tila kodissasi, jota haluaisit hieman muokata tai muuttaa? :)


Postaus on toteutettu yhteistyössä Elloksen kanssa & sisältää mainoslinkkejä.

14 kommenttia :

 1. Tuohon sopisi hyvin peilin ympärille sellaiset valot, mitkä yleensä ovat esim. teatterien pukuhuoneissa tms. Miksi niitä nyt sanotaan? :) Kannattaa myös panostaa säilytykseen, niillä saa kaikki tarvikkeet nätisti piiloon.

  VastaaPoista
 2. Samoja suunnitelmia, paitsi kaipaan piiiikkasen enemmän lokerotilaa tilpehöörille!Carolla menee hermo, kun valtaan pakkelini kanssa koko keittiönpöydän.. Vielä kotistudio olkkarin nurkkaan niin avot! ;)

  VastaaPoista
 3. Tykkään sun blogista ihan hirmusesti, mutta alkanut harmittamaan nää yhteistyöpostaukset :( Aina kun näkee tälläsiä inspiskollaaseja, niin poikkeuksetta siellä alla lukee, että yhteistyö. Harmi! Syö aikapaljon sitä tarkoitusta, miksi luen blogeja.
  Itse kun kirjoitin blogia ja tein postauksen mun kauneusnurkasta, niin moni kysy, että oliko se yhteistyö, totesin että ei, koska halusin näyttää että ihmiset kyllä maksavat omasta lompakostaan. Blogien idea on vaan pissahtanut nykyään :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän yskän :) itse koen, että kaupallisuus kuuluu niin vahvasti nykyään blogeihin, että itseäni se ei häiritse. Blogit on media siinä missä esim elokuvat (tuotesijoittelu todella vahvaa) tai naistenlehdet, joissa myös lähes poikkeuksetta on esiteltävät tuotteet saatu pr-toimistoilta tai maahantuojilta. Kiitos kun kommentoit :)

   Poista
  2. Kaupallisuus tökkii. On jotenkin liian ilmiselvää, että postauksia tehdään yhteistyökumppanien kanssa tai sellaisten uusien toivossa. :/ Sen syvemmälle ei blogissa päästä; tuotteita, yhteistyökumppaneita ja tuote-esittelyjä. Noh, jokainen tavallaan ja kuuluuhan tämä tiettyyn ikägenreen hyvinkin vahvasti. Vähän kypsemmiltä ihmisiltä tulee kypsempää tekstiäkin. :) Eikä tää ollut mitään arvostelua!
   MNT

   Poista
  3. Ei tietenkään! Kaikilla on se oma tyyli ja kiva niin, löytyy kaikille jotain :)

   Poista
 4. Mainospostaukset on muuttuneet aika paljon mielestäni tässä vuosien varrella. On myös vaihtoehtosia tapoja esitellä yhteistyökumppaneita. Ehkä nää mainoskollaasit on semmosia, jotka monella saa karvat pystyyn. Mieluummin niin, että kun tuotteet on jo paikoillaan ja kuvia valmiista sisustuksesta. Ja myös vaarana on ollut sunkin blogissa aikaisemmin, että niitä on normipostautuksiin suhteessa melko paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa hei! Kyllä on erilaisia tapoja tehdä mainospostauksia, kuten mitä tahansa muutakin. Ja jokainen sitten valitsee sen oman tyylin :) Luotan siihen, että blogiani lukevat sellaiset, jotka siitä pitävät, ja ne jotka eivät, lukevat sitten heille sopivia blogeja. Luotan siis ihmisen omaan kriittisyyteen ja päätöksentekokykyyn vahvasti.
   Toki ymmärrän myös, sen, että jos muuten blogi on jonkun mielestä ihan super, ja mainospostaukset ovat ainoita jotka harmittavat, niin silloin ko. lukijan tulee vain käydä se ajatustyö päänsä sisällä ja miettiä, jättääkö tulematta muuten hyvään blogiin, vai antaako mainospostausten olla häiritsemättä :)
   Tämä on mielestäni hyvin yksinkertainen ja paljon puhuttu aihe, ja aivan varmasti kaikki me osataan jo toimia siten, kuten parhaaksi näemme. Kiva kun kommentoit!

   Poista
  2. Heippa, lisään nyt vielä sen, että olen blogin lukija ja olen iloinen paluustasi, mutta eri mieltä olen siitä, että jos kritiikkiä tulee mainoksista paljonkin, niin lukijan täytyisi vaan aina mukautua asiassa. Koska mitä taidokkaammin homma tehdään, niin sitä enemmän näiden yhteistyökumppaneiden kassa kilisee ja sitä todennäköisemmin suhunkin ollaan tyytyväisiä. Ja lukijat pysyy matkassa mukana. En sano, että joka käänteessä blogia kirjoittaessa pitäisi liikaa mielistellä ja nuoleskella muiden äässejä, mutta esimerkiksi mainokset herättää niitä vahvoja tunteita ja niiden kanssa kannattaa olla varovainen. Mieluummin sanona asian tässä "suoraan", kun alennun johonkin foorumille kirjoittamaan.

   Poista
  3. Bloggaajana on vain harmillisen mahdotonta miellyttää kaikkia: on niin monia mielipiteitä. Siksi jatkan edelleen itse parhaaksi näkemälläni linjalla, oli sitten tulos mikä tahansa. Ehkä huomasitkin jo uuden postauksen alaosan, jossa nimenomaan kehittävästi kyselen lukijoiden mieltymyksiä ja sanon, että pyrin niitä oman tyylin ohessa yhdistämään. Minusta tämä on asia, joka tulee käsitellä avoimesti (kuten teet, kiitos siitä!) ja muistaa että elämässämme tämä on kuitenkin niin pieni asia, että turhaan siitä on vääntää loputtomiin ja käyttää aikaansa vatvomiseen. Itselle tämä on todella yksinkertainen asia ja toivon että muutkin ajattelevat samoin, ei tällaiseen kannata käyttää kallista aikaa :) ja tuosta tuloksesta: näen jokaisen postauksen tuoton sekä tarkan statistiikan ja niiden perusteella on hyvä luoda toimintamallia siitä, miten jatkossa tekee kaupallisia postauksia. Olen toki otettu, että ajattelet myös minun "parasta" ja tuottavuuttani. Kiitos kun kommentoit!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.