maanantai 21. syyskuuta 2015

LÄHITULEVAISUUDEN "UNELMAKARTTA"

Juttelin taannoin ihanan Monan kanssa työtilanteestani ja sain häneltä keskustelun lomassa kivan vinkin: rakentaisin oman unelmakartan liittyen työhön, jota haluaisin tehdä tulevaisuudessa. Tämä oli hyvä idea, ja se auttaa myös järjestelemään omia ajatuksia ja arvoja ja lisäksi tätä voi hyödyntää myös muiden elämän osa-alueiden kanssa. Päätin laajentaa tätä hieman, ja tehdä blogiin unelmakartta-postauksen, jossa listaan muutamia asioita lähitulevaisuuden haaveistani.

UUSI, IHANA TYÖPAIKKA HAUSSA
Tästä aiheesta olenkin kirjoitellut tänne jo pariin otteeseen, mutta kirjoitanpa vielä kerran. Työ on minulle todella suuri osa elämää, ja koska vietämme työpaikalla suuren osan päivästämme, haluan että työpaikalle voi mennä aina hymyssä suin. Hyvä tiimi ja työyhteisö ovat äärimmäisen tärkeitä asioita. Haluaisin pian päästä työhön, jossa voisin hyödyntää taitojani ja jatkaa niiden kehittämistä yhä paremmiksi. Vinkatkaahan ihmeessä vaikka sähköpostiini, jos tiedätte jonkun, joka etsii uutta, aikaansaavaa ja monipuolista työntekijää markkinoinnin, viestinnän tai median osa-alueilta.

MATKAILU
Unelmana olisi päästä lähitulevaisuudessa takaisin Dubaihin tai tutustua muihin Arabiemiraatteihin. Sharjah sekä Ras Al Khaimah ovat myös kiinnostavia paikkoja, joihin haluaisin päästä käymään. Olemme haaveilleet myös siitä, että lähtisimme kiertämään vähän Amerikan maille, mutta se ei ole ihan lähitulevaisuuden juttu vielä. Matkailujutut kuuluvat aina tämän naisen haavekartalle, oli tilanne mikä hyvänsä.URHEILU
Toivon ja uskon, että hyvin lähtenyt uusi harrastukseni pitää tuulen allaan ja saan jatkossakin nauttia hyvänolontunteesta, jonka urheilu minulle saa aikaan. Yksi suurista rajoitteista on nyt voitettu ja osaan vihdoin nauttia liikunnan tuomasta ilosta. Tavoitteena siis jatkaa viikottaista liikuntaa, ja jos jonkun määrätavoitteen tähän laitan, niin minulle realistinen on salitreeni 2-3 kertaa viikossa. Liian kova tavoite on usein sellainen, että jos sitä ei saavuta, mieli menee matalaksi ja homma jää siihen.

SYKSYN JUHLAT
Kesällä oli paljon puuhaa ja tapahtumaa, mutta sama rata näyttää jatkuvan syksylle. Eniten odotan tällä hetkellä ensi viikonloppuna olevia, perinteeksi muodostuneita rapujuhlia, lokakuun alussa koittavaa laivareissua Tukholmaan ja lokakuun lopulla toista perinnejuhlaamme ystäväpiirissämme; Halloweenia. Lisäksi tiedossa on syntymäpäiviä sekä pikkujouluja, mahtavaa kun saa viettää paljon aikaa ystävien kanssa näin kivoissa merkeissä! :)KOTI
Kotona on pari pientä projektia, joille toivoisin saavani alun vielä tämän vuoden puolella. Eteisen laatoitus ja portaiden maalaus olisi haaveissa mahdollisimman pian. Pilvi ei ole ihan vielä lopettanut tavaroiden pureskelua täysin, joten odotellaan vielä hetki ennen uusia kodin hankintoja. Mm. työhuone tulee kokemaan pienen muutoksen lähiaikoina.

MATERIA
Tällä hetkellä en tarvitse tai haaveile mistään sen kummemmasta materiasta, tällä hetkellä panostan ehkä enemmän kokemuksien tuomaan onnellisuuteen ja ystävien kanssa olemiseen. Liika tavaran määrä ahdistaa ja pyrin aina pääsemään kaikesta turhasta eroon ja myös olemaan ostamatta turhuuksia. Tarpeeseen on kiva ostaa, mutta mieliteot ovat onneksi saaneet jäädä omiin oloihinsa.

Tällaisia haaveita ja ajatuksia löytyy lähitulevaisuuden varalle. Suurimpana nyt tietenkin tuo uuden työn löytäminen, mutta kyllähän ne muutkin elämän osa-alueet ovat todella tärkeitä asioita ja niihin pitää panostaa. Millaisia unelmia sinun "kartaltasi" löytyy tällä hetkellä? :)

PS. Thebos peitevoidepaletin voittaja on candy! Laitan sinulle meiliä heti - onneksi olkoon! Ja kiitos kaikille muille osallistumisesta. Teitä olikin hirmuinen määrä! :)

8 kommenttia :

 1. Sun haaveet ja suunnitelmat kuulosti kyllä kivoilta:)
  Itsellä olisi listalla mm. muuttaminen ja paikkakunnan vaihto, sekä opiskelupaikan saanti, jotta saisi uuden mielenkiintoisemman ammatin!
  Kiitos vielä, odotan innolla tuota meikkipalettia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon, että saat pian mieleisen opiskelupaikan ja tätä myöten pääsisit myös muuttamaan uuteen kotiin! :) Mukavaa syksyä! Paletti lähetetään sinulle tänään.

   Poista
 2. Hyvä listaus!
  minuakin kiinnostaisi Amerikassa käyminen/kiertomatka.
  Mielenkiintoisia matkakohteita on liikaa, liikaa hyviä kohteita joista pitäisi osata valita

  VastaaPoista
 3. Kannattaa kurkata Facebookista seuraava ryhmä: Työpaikat viestinnän ammattilaisille - pääkaupunkiseutu sekä Media-alan työtori jos et ole aiemmin törmännyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toinen olikin uusi minulle :)

   Poista
 4. Olisiko mahdollista että tekisit jonkun Dubai -postauksen? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.