lauantai 26. syyskuuta 2015

Kuulumisia

Heipsan! Katselen ikkunasta ulos ja näen oransseja ja keltaisia vaahteranlehtiä ja aamun sumun jämät horisontissa. Herätessäni astuin pihallemme koirien kanssa, ja meidän koko pihapiiriä ympäröi sankka sumu. Olin jo unohtanut, miten jänniä asioita syksy tuo tullessaan. Raikas 11 asteinen aamuilma teki hyvää ja nyt on hyvä aloittaa pitkä päivä hyvillä mielin.

Tänään juhlitaan vuotuisia rapujuhlia ja lähden piakkoin niitä ystäväni luo järjestelemään hänen kanssaan. Vieraita on tulossa kymmenittäin, joka on samalla mahtavaa ja samalla sitä on jo pelko pepussa miettimässä, mitä kaikkea hasardia illan aikana tuleekaan tapahtumaan. Ihana nähdä ystäviä ja kokoontua isolla porukalla syömään ja juhlimaan.

Instagram: @cavagram2


Tällä viikolla olen mm. käynyt pari kertaa salilla, nähnyt ystäviä ja auttanut ystävää työhommissa.  On kiva tehdä työtä liippaavaa toimintaa välillä, niin ajatukset pysyvät virkeänä. Eipähän ole työ-mode kadonnut kokonaan sitten, jos satun löytämään uuden työpaikan. Lisäksi eilen vietin aamupäivän Hius ja Kauneus Lähteessä ripsihuollossa ja kasvohoidossa. Mulle aloitettiin eilen 30 päivän kestävä kasvokuuri, johon kuuluu erilaisia hoitavia aineita ja kasvohoitoja - kerro tästä lisää, kun saamme hoitojakson päättymään.

Nyt täytyy hypätä laittamaan tätä naamaa vähän kuosiin, mua tullaan jo aika pian hakemaan ja sitten alkaa juhlajärjestelyt ja hulina!

Oletteko te olleet tai menettekö vielä tänä vuonna rapujuhliin? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.