maanantai 14. syyskuuta 2015

Kotona taas

Jumitin pitkään editorin otsikko-osiossa ja mietin, mitä siihen kirjoitan. Heräsin puolilta päivin, väsymys painaa ja olo on kuin kuplan sisällä. Lennettiin viime yönä kotiin Kreikasta ja tänään on perinteinen lomaltapaluuhöpöpöpö -fiilis.

Takana on mahtava lomaviikko, mutta kummasti sitä vaan silti väsyttää ;) Leukalihakset edelleen hellänä kaikesta nauramisesta, jalkoja kolottaa tanssimisen ja kävelyn määrästä ja selkä palanut auringossa makaamisesta. Olen yleensä todella tarkka rasvaamisesta, mutta jostain syystä tällä kertaa selkä pääsi hieman kärähtämään. Falirakissa ilmat oli koko viikon mahtavat, ekana iltana oli 36 asettta lämpöä, eli päivällä lämpötila on ollut huima! Tämä oli oikeastaan juuri sellainen irtiotto, mitä kaikki meistä kaipasikin omista syistään. Itse halusin ajatukset pois työnhausta ja siinä onneksi onnistuinkin. Hyvää ruokaa, aurinkoa ja rantaelämää, shoppailua ja illanviettoja - tyttöjen reissu parhaimmillaan!:)

Ajattelin ennen lomaa, että teen reissun päältä pari postausta, mutta päädyinkin ottamaan täydellisen paussin blogistakin - se olikin ensimmäinen ikinä koko monivuotisen blogihistoriani aikana. Lisäksi meillä oli aivan naurettavan huono netti hotellilla, joten veikkaan, että viimeistään julkaisuvaiheessa olisi lahonnut pata kiinni ja olisin heittänyt läppärin takaisin matkalaukkuun. Instagramia päivittelin jonkin verran, eli te jotka olette sitä seuranneet, olettekin saattaneet nähdä jo osan alla olevista kuvista.Palailen varmasti Kreikkatunnelmiin vielä myöhemminkin, mutta nyt on pakko alkaa purkaa matkalaukkua - olen tunnetusti todella huono siinä! Ja vielä yksi juttu: missä mun kreikkalainen salaatti viipyy? Nyt on lounasaika! ;)

8 kommenttia :

 1. Tervetuloa takas muru <3 Tuntui, kuin olisitte olleet viiikkokausia pois. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 haha mustakin tuntuu, että reissu kesti ikuisuuden :D ihanaa olla kotona ja levätä!

   Poista
 2. Jee viikon kohokohta on sun uus postaus! :) näitä höpötyksiä on hauska lukee! Mukavaa loppuviikkoa Cava :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Janette :) Kiva kuulla, että tykkäät!

  VastaaPoista
 4. Voi ei, kun tuli Rodos-ikävä! <3 Siellä oli niin ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomalla on aina ihanaa :) mutta kyllä kotikin on ihan parhautta! <3

   Poista
 5. Tervetuloa takaisin! Ja nyt nauttimaan syksystä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Saa nähdä meneekö nautinnon vai kärsimyksen puolelle! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.