torstai 24. syyskuuta 2015

Koiran elämää

Mulla on ollut nyt pari päivää niin kiva projekti menossa, että oon vähän laiminlyönyt blogia. Ei ole tullut napsittua kuvamateriaalia tänne, mutta yllättäen koirakuvia löytyy kamerasta aina. Kyllä tuo koiran elämä on välillä niin ihanan leppoisaa. Nukutaan, leikitään, syödään, lenkkeillään, nukutaan, leikitään, nukutaan...

Meillä oli maanantaina hoidossa anopin mummelikoira Lucky. Lucky on täysin kuuroutunut, eikä ole ollut elämänsä aikana paljoa muiden koirien kanssa. Kaapoon ja Pilviin se on tottunut, kun näkevät aika usein, mutta kyllä sen kehon kielestä näkee edelleen, että muiden koirien kanssa puuhailu ei ole tuttu käsite. Alla hyvin havainnollistava video aiheesta.


Pilvi tekee kaikkensa, että saisi toisen huomion, eikä ymmärrä yhtään, miksi Lucky ei huomioi häntä :D Tätä jatkui vaikka kuinka pitkään ja kaikenmaailman huomionhakutemppuja tehtiin koko pitkän illan ajan.Myös nukkumisasennot, -paikat ja -tyylit ovat hallussa. Koiralliset varmasti tietävät mistä puhun! Pilvillä ja Kaapolla on muuten ollut keväästä asti oma Instagram-tili, käykää ihmeessä seuraamassa jos koirajutut kiinnostaa! :) Nyt toivottelen oikein kivaa päivää teille, huomenna on taas jo perjantai, woop woop!

Seuraa Pilviä ja Kaapoa Instagramissa nimellä @FRENCHIESTAFF

10 kommenttia :

 1. Voi pientä Pilviä! Kauhea yritys päällä saada toinen innostumaan leikeistä! :D ♥__♥

  VastaaPoista
 2. Eikä miten suloisia! Itselläni on shetlanninlammaskoira ja sekin kyllä taitaa nuo nukkumisasennot. Haaveilen myös ranskanbulldoggista, siinä on sitä jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, varmasti! :) niinhän siinä on.. Mukavaa päivää ja kiva kun kommentoit! :)

   Poista
 3. Toi on varmaan mopsien ja ranskisten nukkumamesta toi sohvan käsinoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, sielläkö harrastellaan samaa :P

   Poista
 4. Voi herranen aika miten sulonen Pilvi tuossa videonpätkässä! <3 Löysin muuten vasta uudestaan tämän sinun blogin. Mukavaa, että olet palannut bloggaamaan! Usein olenkin miettinyt, mitähän sinulle kuuluu ja harmitellut yhden lemppariblogini lopettamista aikanaan. Ihana taas seurata sinun juttuja ja kirjoituksia jälleen jatkossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Henni! Kiva kun löysit ja kiitos kommentista :) <3

   Poista
 5. Aivan ihana Pilvi! Niin kovasti koittaa saada huomiota :D ♥
  Meillä nukutaan myös sohvan käsinojilla. Mutta lempparipaikka on selkeästi sohvan selkänojatyynyn päällä.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, se oli Kaapon lempparipaikka, kun oli vielä pieni :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.