keskiviikko 23. syyskuuta 2015

HALLOWEEN / asupohdintaa + vinkki!

Halloween, tuo vuoden kammottavin juhla on taas ajankohtainen aihe tänä syksynä. Tänä vuonna tuntuu, että haluan panostaa oikein kunnolla, sillä vietämme Halloweenia meidän porukalle varatussa tilassa ja ilta on muutenkin erikoinen. Meillä on tänäkin vuonna palkinto parhaasta asusta ja asun teema on vapaamuotoinen. Asun ei siis tarvitse olla pelottava tai Halloweeniin sopiva, kunhan on joku normaalista poikkeava asu.

Olen tilannut naamiaisliikkeestä pari asua testiin, varannut maskeeraajan ko. päivälle ja tilannut pari peruukkia kiinasta. Minulla on kaksi vaihtoehtoa mikä olen, mutta en vielä paljasta niitä täällä, ettei muut juhlavieraat näe ideaa etukäteen. Sen sijaan näytän yhden idean, jonka olen haudannut. Olen aina haaveillut Anime-asusta naamiaisiin. Löysin Lightinthebox -verkkokaupasta aivan mahtavia Anime-aiheisia asuja ja peruukkeja, joista saisi koottua itselleen loistavan kokonaisuuden.

Kuvat: lightinthebox.com


Tämä ei kuitenkaan valitettavasti tule itselleni kyseeseen, sillä en omista sellaista kroppaa jonka päällä Anime-vaatteet näyttäisivät siltä, miltä pitää. Tunnen sen sijaan yhden ystäväni, joka näyttää jo itsestäänkin ihanalta Anime-tyttöseltä, täytyykin vinkata hänelle tästä ideasta ;)

Tuo verkkokauppa muuten ihan vinkkinä muillekin, sieltä saa peruukkeja tällaisiin tarkoituksiin todella edullisesti, näkemäni mukaan hinnat olivat alk. 8€ ja jatkuivat sinne monen kympin tienoille asti - ihan millaiseen käyttöön se sitten tuleekaan, niin varmasti löytyy!

Onko teillä tapana viettää Halloweenia? Oletko miettinyt jo asua omiin juhliisi? Linkkaa jos sinulla on antaa hyvä vinkki esim. naamiaiskaupasta tai muusta verkkokaupasta, josta saa tilattua hienoja asun osia tai muuta vastaavaa! :)

6 kommenttia :

 1. Mä haluisin kovasti viettää Halloweeniä, mutta meillä ei ole koskaan ollut tapana. Mä olisin niin zombie, silmäpussit omasta takaa xD Ehkä vielä joku vuosi. Odotan jo innolla, millaisen asun keksit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha vai että zombie! :D Höpö <3

   Poista
 2. Eipä ole tullut vietettyä, kuuluu meillä ns. hömppään, joka ei kiinnosta yhtään. Jään toki mielenkiinnolla odottamaan, että millainen asusi ja meikkisi tulee olemaan. :)
  Itse olen bookannut kaveriporukalle liput Tavastialle siksi illaksi eli sinne! Rock.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on ihan mahtavaa kerran vuodessa panostaa ja humputella täysillä! :) Kuvia tulee varmasti. Kuka esiintyy Tavastialla tuolloin? Mahtavaa! :)

   Poista
 3. En suosittele tota sivustoa, tosi paljon olen kuullut huonoa! Rahat viety, muttei mitään ole saatu, viallisia tuotteita lähettetty, mutta ei heitä ole kiinnostanut asiakkaan tyytyväisyys jne. Ihan vinkkinä :) mä tykkäsin pienellä kaveriporukalla pienenä juhlistaa, mutta nykyään ei jaksa :-D en ole jaksanut varmaan 3 vuoteen, ei ole enää niin siisti juhla. Meillä oli kotikotona aina perinteenä että iskä tuunas kellarin pelottavaksi (ja onnistu siinä aina, saatii kauheasti kehuja ja aina pyydettiin järkkäämään uudet) ja siellä sitten jammailtiin ja syötiin, ties minkä värisiä herkkuja :-D ala- ja yläaste-aikana sai siis porukat aika paljon räpeltää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi, toivottavasti saan tararat! Tuttu oli tilannut onnistuneesti :) Mahtavalta kuulostaa tuo kellarimeininki! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.