tiistai 25. elokuuta 2015

MIDIMITTAINEN

Olen etsiskellyt jo tovin noin polvipituista, mielellään epäsymmetrisellä helmalla varusteltua hametta. Lisäkriteereinä, värin tulisi olla musta ja hameessa pitäisi olla mielellään hieman korkeampi vyötärö. Tuuripelillä kävin kurkkaamassa H&M nettikaupan alet ja siellähän tämä ihanuus sitten odottelikin. Ja kyllä, klassinen varvasteluposeeraus, voilà! ;)Samaan pakettiin tilasin simppelin, mustan topin, jossa pääntietä reunustaa pienet metallihelmikoristeet. Toppi on mielestäni todella kiva, ja nuo koristeet painavat sen verran, että kaula-aukko laskeutuu kauniisti ja pysyy paikallaan. Toppi on muuten kevyttä materiaalia ja on ollut mukava näin lämpimillä ilmoilla.En tiedä miksi, mutta mulla tulee tästä vaatteen henkarillakuvaamisesta outo fiilis. Tämä liittyy kai jotenkin siihen "esittelykammoon", josta oon maininnut mm. Instagramin puolella. Mielestäni vaatetta on ok esitellä päällä, mutta jostain syystä saan kylmiä väreitä, kun asetan vaatteen henkariin ja otan siitä kuvan. Tästä inhottavasta fiiliksestä huolimatta päätin laittaa kuvan tänne blogiin, koska yritän päästä siitä eroon ja mikäs sen parempi tapa, kuin mennä pois mukavuusalueelta.

Kaikenmoisia kammoja sitä itselleen kehittääkin. Ehkä tämäkin juontaa siitä, että entisen blogin aikana kulutustottumukseni olivat aivan ääripäässä verrattuna nykyhetkeen, silloin ostin harkitsematta paljon vaatteita ja kuvasin niitä blogiin - hetken tunnusteltuani koen, että tämä kammo on mahdollisesti sieltä peräisin. Puoli voittoa on sen tunnistaminen ja nyt pyrin siitä eroon. :)

Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille kysymyksiä edelliseen postaukseen esittäneille. Niitä on tullut todella paljon ja nauroin, että tein itselleni karhunpalveluksen, kun joudun niihin kaikkiin nyt myös vastaamaan. Ei hätää, olen saanut hyvälle mallille vastauspostaus numero ykkösen, ja julkaisen sen huomenna. Kuten myös huomenna arvon kaikkien kysyjien kesken pienen lahjan. Ihan vaan kiitoksena siitä, että otitte osaa postauksen tekoon ja jätitte mielenkiintoisia kysymyksiä sekä muita terveisiä postauksen kommenttiboksiin.

Rentouttavaa illan jatkoa teille, huomenna palailen siis kysymyspostauksen kera ja ensimmäinen osa käsittelee blogia ja bloggaamista! :)

2 kommenttia :

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.